Sweet Ladystyle Online Shop

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua

HOT CONTEST! BANYAK HADIAH MENARIK YANG ANDA BOLEH MENANG!


Siapakah empunya blog dekat dalam gambar tu? Cantik kan header nya? Doodle nya pun lawa. Doodle muslimah bak kata orang. Background yang bersesuaian dengan blog. Okay jom kita terjah blog Sweet Ladystyle ni!

Kalau korang nak tahu, blog "Sweet Ladystyle" ni ada jual tudung bawal, shawl, jam, tudung syiria dan baju. Saya tengok pun tudung nya cantik-cantik. Dan harga sangat berpatutan. Murah tu boleh lah jugak. Hehe. Jom tengok tudung macam mana yang ada!















Tudung Chiffon Aina Printed
Material : Chiffon Berkualiti
Size : 50 inci bidang kain
Price : RM 29 sehelai (buy 3 free postage)







Shawl Half Moon Plain Laiga
Material : Chiffon berkualiti
Size : Panjang 1.5 cm (bentuk halfmoon)
Harga : RM 30 sehelai (tak masuk postage)


Ini baru beberapa je yang saya kongskin dekat korang. Sebenarnya ada banyak lagi. Kalau korang nak tengok, boleh pergi ke blog Sweet Ladystyle sendiri. Dan tengok lah tudung/shawl/baju ya. Kalau ada yang menarik, beli lah sekali :D Dan ini pula fanpage Sweet Ladystyle (Klik Sini) dekat situ korang lagi senang nak tengok tudung. Jom cuci mata sambil membeli :-)


2 comments:

  1. sayalah yang design blog tu. kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. Itu doodle saya... Diorg amik tanpa kebenaran... TT____TT

    ReplyDelete