Dress and Domain giveaway




Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua.

Join contest lagi! Yeayy kalau menang, rezeki Allah. Kalau tak menang, saya takda rezeki. Boleh mencuba di contest/giveaway yang lain. Hehehehe. Jom join. Hadiahnya menarik. Perempuan suka lah. Sebab hadiah nya menarik perhatian para wanita di luar sana. Ceh ayat baku.


Hadiah giveaway. 
  • 1. Satu dress/baju untuk 2 pemenang akan dipilih. Dan pemenang boleh memilih satu baju/dress di dalam kedai limitez glory
  • 2. Satu domain percuma untuk 1 pemenang daripada FitriHadi.com 4x RM5 Topup. 

Syarat-syarat join penyertaan. 
(untuk warganegara malaysia dan beralamat dimalaysia)

1.Terjah 4 pages ni sebagai ticket penyertaan. :D


2. Buat satu entry bertajuk. "Dress and Domain giveaway", letak banner dan linkan ke post ini. Tinggalkan link entry penyertaan diruang comment. *link entry bukan link blog. 

3. Pemilihan pemenang top referral atau random? 
Jawapan 50 peserta terawal akan diambil kira.Nyatakan jawapan anda besertakan link penyertaan 
di ruangan comment.

contoh : 
saya pilih domain atau dress dipilih secara top referral. Yang lain pilih secara random. 
http://amercorner.com/dress-domain.html 

4.  keinginan sponsor. *wajib

Limitez Glory Fashion ( 2x Dress)


Like facebook

Fitri Hadi  ( 1x Domain 1year and 4x rM5 topup.)
Like

5 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama. do visit me :)

    http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html


    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more


    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum :D ni ada GA baru jom join sama nak?

    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/dress-and-domain-giveaway.html

    ReplyDelete