Tempahan Blog



381990_565210670171132_1213837522_n_large

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua

Harini nak update pasal Tempahan Blog. Hehe alhamdulillah rezeki murah sejak cuti sekolah ni. Tapi rasanya kalau bayar melalui bank pun ok gak en? Tapi taktahu nak guna bank sapa. Takpelah, tapau duit topap sama gak. Jimat duit nak beli topap je selalu. Hohohoho :3

Ni antara contoh header/blog yang Izyan edit. Ada banyak lagi contoh tempahan blog, tapi selalu tak save. Lupa lupa lupa. Yang save orang tempah header jelah. Kalau yang tempah blog yang lepas-lepas dah takda. Yang ada pun sekarang ni.


-Blogskin-

-Template Designer (washed denim)-

-Blogskin-

Contoh 3 blog dekat atas ni, semua edit complete. Header + Edit blog sekali. Sebarang tambahan boleh tambah. Harga :

  • Edit blogskins + Header + Sebarang tambahan = RM10
  • Edit template designer + header + Sebarang tambahan  = RM5
Contoh-contoh header yang mereka tempah dekat Izyan. Harga :


  • Header biasa + Doodle/Gambar sendiri = RM3
  • Header gerak-gerak = RM5
  • Header background kertas = RM5



Anda berminat? Inbox saya dekat Facebook atau mention saya dekat Twitter. Itu sahaja. Kalau ada perkembangan yang lain. Saya akan update lagi. Bye! #PrayForGaza #SaveGaza

3 comments:

  1. Kak Izyan,ape name font header "Huruf N Forever" dengan "Miss Azwar Syuhada tuh ye??

    ReplyDelete