Contest My Top Referral by Blog BingkisanHati



Assalamualaikum.
Sekarang ni izyan asyik update pasal contest je kan? Haha sebab izyan takda idea nak update blog pasal apa. Hm so izyan update jelah pasal contest yang izyan berkenan. Izyan harap korang pun teringin nak join dengan contest yang izyan join. Oh haram faham dengan ayat berterabur. Lulz

Korang nak tahu apa hadiah contest ni? Hadiah nya menarik. Bagi perempuan la. Sebab perempuan kan bertudung. Nampak ayu je bila bertudung kan? Hehe hadiah yang menarik menanti anda!

Syarat-syaratnya :


  • Pemenang tempat Pertama


Cantik kan tudung ni? dah lama tau sebenarnya izyan nak. Tapi serious tudung ni mahal sebab labuci yang ada dekat tudung tu. Hm kalau mintak mak belikan memang tak dapat lah en. Wuuu harap-harap lah izyan dapat tempat pertama. Amin. hahaha doakan izyan okay :p

  • Pemenang tempat Kedua
Maxis/Celcom/Digi = RM30. Okay lah tu, siapa yang nak bagi kan? Banyak tu 30 ringgit. Boleh tahan sebulan jugak lah.

  • Pemenang tempat Ketiga
Maxis/Celcom/Digi = RM10. Walaupun sikit tapi sangat berbaloi! Rezeki jangan ditolak. Hehehehehe :B

Jom join nak? Meriahkan lagi Contest My Top Referral By BingkisanHati. JOM!

2 comments:

  1. bw here :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/exclusive-giveaway-by-double-a.html

    ReplyDelete
  2. hello darla :)
    gud luck and all the best ya~!!!

    lot's of ♥♥♥,
    Hernyzar Helmizan

    ReplyDelete