Pertambahan Hadiah!



Anda belum join???? Klik pada banner untuk JOIN SEKARANG! :-)


Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.

Alhamdulillah. IN bersyukur sangat-sangat. Ada yang sudi sponsor untuk pertambahan hadiah Segmen Free Header by Izyan Nazirah. Dan.................................... yang paling menggembirakan hati IN adalah buat sementara ni DAH ADA 24 ORANG SUDI JOIN SEGMEN yang tak seberapa ni. Hehehhehe terima kasih ^_^

Pertambahan hadiah semuanya topap. Rasanya ada dalam lebih 10 hadiah orang sponsor hanya TOPAP je. Wah berbaloi lah kepada-bakal-pemenang nanti. Save duit nak topap. IN rasa macam IN pun nak join sekali. Siapa yang tak suka bila dapat topap free kan??


PENCARIAN SPONSOR DITUTUP

Pertambahan hadiah dan syarat :

AMARAN KERAS! Anda wajib FOLLOW BLOG DAN KLIK LINK yang sudah disediakan.

RM 5 x2 by Nurul Azieyan
Follow ----> http://cahayasirius.blogspot.com/
Click ---->  http://bit.ly/10mfquS

RM 3 x2 by Sabrina SA
Follow ---> http://sabghina.blogspot.com/
Follow twitter ---> https://twitter.com/_SabrinaSA


RM 10 dan RM 5 x2 by Nurhuda Dini
Follow ----> http://nurhudadini79.blogspot.com/

RM 5 x1 by Azwar Syuhada
Follow ----> http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/

RM 5 x2 by Syafiqah Akmal
Follow ----> http://fqaakmal.blogspot.com/

2pcs bookmark untuk 3 pemenang. Setiap sorang dapat 2 by Lovely Beby Emilia
Follow ----> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/

10 comments:

  1. Yang facebook sponsor tu click utk apa? Kena add mereka ke? Hoho (-_-')

    ReplyDelete
  2. @Diana : Tak payah lah. aiyoo
    @Nur Amalina Maisarah : sama-sama :)

    ReplyDelete
  3. Akak dah buat semua dah in. cuma yang sponsor NurHuda Dini je tak boleh follow sebab dia tak guna follower widget yang warna biru tu. Kalau button je akak rasa tak dapat follow.dah tekan banyak kali dah.huhuhuhu ;'(

    ReplyDelete
  4. @Aisyah Nyais : saya dah bagitahu dia, tunggu feedback dia je. nanti akak follow lah ye :)

    ReplyDelete
  5. insyaAllah.suruh dia inform saya yea? :P

    ReplyDelete
  6. dah buat semua tu..tq inform..:D

    ReplyDelete
  7. takpe ke kalau tak follow twitter? sebab nurin takleh bukak twitter, kena blocked.

    ReplyDelete
  8. @siti zawiah : Terima kasih ikut kesemua syarat :)

    @CikNurin Irdina : Takpa bagi yang tiada twitter :)

    ReplyDelete