Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.


Saya nak menang Giveaway Canon Camera by Miraa Hussin sebab saya memang suka bergambar. Haha and daripada dulu saya nak camera canon, tapi yelah mak cakap kena dapat 8A baru mak beli. Tapi hajat tak kesampaian. Pendam jelah hasrat tu. Lepastu, nampak je Giveaway Canon Camera by Miraa Hussin terus click dan buat entry. Wah rasa teruja pun ada. Kalau menang Giveaway ni, memang rasa bersyukur sangat-sangat lah. Kalau dapat canon camera ni, memang takkan bagi sesiapa pegang. Hahahaha. Tengok gambar camera dekat Miraa Hussin's Blog pun dah rambang mata. Jom lah join! Rugi kalau tak join sebab hadiah menarik sangat!


1 comment:

  1. salam ukhwah , dari GA yang sama :) jemput join :P follow me :))
    http://awekbananana.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete