Siap design baru IzyanStory


Tumblr_mjbtlmevve1qejy7uo1_500_large

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.

  • Tolong click kan boleh? ------------> KLIK SINI /terima kasih ~*.*~/

Alhamdulillah. Siap jugak design baru blog saya ni. Rasa-rasa okay tak? Tapi masih sama macam yang lama kan? Hm memang takboleh lari lah dengan warna pink. Agaknya dah melekat dengan gam gajah kan, tu yang dia takboleh nak tanggal /lawak hambar/

Izyan guna blogskins yang lain pula. Saja nak cuba try test. Tadi give up jugak lah edit blog ni -.- Offline kejap, tengok cerita Jodoh /ei sumpah cerita tu gedik gila, menyampah maknyah/ Nak tengok barbie swan lake tapi.......................... haha entah idk. /lol/ Dan header baru. Yeah! Semalam kan Izyan ada update pasal nak pilih header mana satu en. Lastly, tak jadi guna semua. Sebab nampak besar sangat! 1000 width memang besar gila macam gajah. /lawak hambar, again/


Akhirnya, buat header baru dan cuba nak nampak kan kemas tapi menarik /yeke menarik?/ Seriously, edit blog kali ni memang takda idea langsung. End of story. Kahkahkah bye! :D

DIPERSILAKAN MEMBERI KOMEN TENTANG WAJAH BARU BLOG IZYANSTORY

6 comments: