Menang kali ke 2

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.

Pagi tadi, online lah kejap en, sebab nak tengok twitter je sebenarnya. Hehehehe :B Lepastu sign in facebook. And cek ada 1 new inbox yang IN dapat. Bila IN tekan, IN senyum sampai ke telinga. Aaaaaaa bulan ni dah save duit untuk beli bawal baru! Lol

IN dapat satu message ni daripada Syiera Md Saad.


Alhamdulillah. Menang lagi. Syukur sangat. And paling best nya, IN boleh pilih sendiri warna tudung bawal plain yang IN nak. Best kan? Hikhik terima kasih Kak Syiera Md Saad. Di sebabkan IN takda tudung bawal plain warna hitam/kelabu, so IN pilih lah kelabu. 

"saya jealous yang menang tempat pertama, dia dapat lomo camera T_T"



Kalau korang nak beli tudung bawal plain dengan harga murah. Boleh tengok tengok dekat sini 


Bermacam aneka pilihan yang korang boleh pilih. Satu tudung RM7. Untuk borong (10pcs ke atas RM5.50 satu) Murah kan? Seriously. kalau pilih tudung bawal plain ni memang rambang mata. rasa nak beli semua je. Aaaaaa heheh ok bye! :)



2 comments: