Nak tukar header..... TAPI PENING!

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.

Hai selamat malam semua. Ada yang dah tidur ke? Wah awalnya korang tidur. Kalau Izyan, time cuti sekolah ni lah tidur lambat. Hahahahaha boleh bangun lambat katakooo :B Yelah, time sekolah, mana boleh tidur lambat-lambat kan? Nanti dalam kelas orang lain belajar, kita pulak yang buat taik mata dekat belakang sambil angkat buku sebab nak cover muka. Takut cikgu kantoi /macam ada pengalaman je/ hahaha betul tak? Semua orang pernah buat en XD

Dah, back to topic. Actually Izyan nak tukar header. Tapi banyak sangat pilihan nya. Jadi Izyan nak minta tolong dekat awak yang selalu blogwalking dekat blog Izyan ni, ataupun awak sedang blogwalking. COMMENT lah sekali ok? sangat dialu-alukan untuk comment atau beri pendapat awak.

Antara header yang dipertaurhkan *bunyik drum* Lol




Sebenarnya memang Izyan taknak buat header transparent pun. Saja nak buat yang lain pula. Oh ya awak nak tahu satu rahsia tak? Izyan ada minat sangat dengan blog ni, tapi................ -----------------> KLIK SINI. JANGAN LUPA COMMENT YE!! :D


4 comments:

  1. yg first dengan ketiga kot, sbb nampak simple dan lawa. Tapi sebenarnya tiga-2 lawa! haha xD

    ReplyDelete
  2. semua lawa tapi yang ketiga lagi lawa :)

    ReplyDelete
  3. ala izyan pandai buat header bleh tolong buatkan satu tak ?? hehe

    ReplyDelete