Yang mana satu?





Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua

Izyan nak minta pendapat korang. Mana satu header yang okay untuk izyan pakai dalam blog ni? Yang nombor 1 tu header lama dan nombor 2 tu header baru. Izyan sendiri pun pening nak pilih mana satu. Memang ada niat nak tukar header. Tapi macam sayang nak tukar header sebab tengok header burung owl tu macam comel *muntah pelangi* hahahahhaha ok perasan.

Tak salah kan Izyan nak minta pendapat korang? Lain orang lain pendapatnya ye dop. Hehe harap korang sudi comment okayyyyy. Oh ya, dan Izyan nak mintak satu lagi pertolongan boleh? Tolong click kan link says Izyan ni. Pleaseeeeee........... Jasa baik korang semua hanya Allah yang dapat membalasnya :')
http://ysmcdn.com/share/my/2601/3231105


26 comments:

  1. @Mohd Zuhri : Alaa nombor 2 tak okay ke?

    ReplyDelete
  2. no 1 comel
    no 2 cantek ,

    rasanya no 1 laa

    ReplyDelete
  3. ha a, nombor satu seriously cute. Nombor dua pun OK ><

    ReplyDelete
  4. No 1 okay. Tpi no 2 pun okay. No 2 tu lagi cantik izyan guna if border blog tu sama macam border header tu :) nampak mcm bersambung :D

    ReplyDelete
  5. @NamiE-ChAn ♥ : Kita sama lah nombor 2! hehe

    ReplyDelete
  6. @Yanie Andierah : ke-2 eh? Thanks Yanie :D

    ReplyDelete
  7. @Azwar Syuhada : Ramai cakap nombor 1. Grrr geram. hahaha btw thanks Azwar :)

    ReplyDelete
  8. @aynna halim : ramai cakap nombor 1. Btw thanks aynna :D

    ReplyDelete
  9. @marsya : kalau ramai kata 1 baru izyan guna 1. hehe thanks btw :D

    ReplyDelete
  10. @DUNIAIMPIANFATIN (Official) ◕ω◕ : ha tu la. izyan pun nak buat mcm tu jugak border keliling blog sma. tapi izyan tkthu code nya hape. hahaha

    ReplyDelete
  11. Number two suits your blog well! :D

    ReplyDelete
  12. no.2 awesome laa/ Klau no 1 cute tpi no2 nmpk lgi oshem blog kak izyan

    ReplyDelete
  13. Mesti lah NO.1... Heheee.! Cuba tngok..! Majority nyer pilih no.1 kan..? Hhmmm.., pilihan yg bagus.. GUD2! :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum, no 1 lah kot lagi okay :) Sbb no 1 comel, no 2 pun ok jugak tp saya lbih memilih no 1 :D

    ReplyDelete