New design



Tumblr_mhl56c3rxj1rjuqr7o1_400_large

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah. Masih bernafas dan bernyawa. Siap jugak design baru blog Izyan. Yelah, bosan tengok design asyik sama je. So tukar lah background dengan header. Nasib baik tengah ada idea. Kalau tak.................................. erm tahu-tahu jelah kan. haha lol.

Dulu header Izyan macam ni kan :


Itu header lama. Berhabuk dah header tu. Siap ada rama-rama lagi awww. Hahaha gedik maknyah -.- And doodle tu Izyan dapat dekat weheartit.com. Dekat situ banyak sangat pilihan doodle yang menarik yknow??? You donno? You must know lah. And rama-rama tu Izyan download daripada deviantart.com. Dekat situ LAGI SENANG NAK CARI! Serious dooooooooooo, banyak pilihan sebenarnya. Kena rajin download-mendownload jelah. 

Dan ini header baru :


Nampak tak burung owl saya tu cakap apa?? "Jangan bukak pagesource tau! Saya taksuka." hahahahhaha burung pun boleh bercakap. Hm saya mohon dekat awak-awak-awak dan awak. Jangan lah bukak pagesource saya. DAN JANGAN TUDUH SAYA MACAM-MACAM. Sebab header ni memang idea saya. Reben, burung owl, border tu semua saya yang buat sendiri. [Eleh macam ada bukti] ye memang ada. Saya download daripada deviantart jugak. Saya suka header yang sekarang ni. Awwww :3 Ngeh-ngeh~

Dan background Izyan dulu pink jeeeeeeeeeeeeee. [tak silap lah sebab lupa pulak background warna apa] erm banyak makan semut sebab tu cepat lupa. Kah-kah-kah [padahal tak lawak pun] Now, Izyan guna background wood. Cari dekat google. Freebies Fiqah Yassin tak silap. 

Dah baca, comment lah sekali. Bagi pendapat awak tentang new design ni

YEAYYYY!! Mak Izyan beli novel Setia Hujung Nyawa. Hahahhahaha nasib baik ah ada diskaun dekat tecso. RM15.90 je weehhhhhhhhh! Sekarang orang tengah gila tengok cerita tu kan??????? Zain pulak excident, sobs sobs kesian Ersalina. Baru berbaik dah terima dugaan. Izyan benci HADY! Busuk hati betul dengan Zain. Tak sabar nak tunggu hari Isnin .____.

Oh ya, macam biasa. Jangan lupa click kan says Izyan ye? Tak banyak pun satu je. Hehe tolong tolong tolong. Awak dapat pahala jugak kan? :)


13 comments:

  1. dah habis dah baca novel tu
    haah

    ReplyDelete
  2. tak sangat ahah kklo x best novelnnya
    tk baca .. tpi ni novel adabtasi drama je cpt baca

    haah :)

    ReplyDelete
  3. Dah habis dah baca novel tu. Akhir dia sweet sangat. Haha xD

    Oh yah. Ada typo ke? "JANGAN TUDUNG"? Harhar =p

    ReplyDelete
  4. "JANGAN TUDUNG SAYA MACAM MACAM".... ?
    tu typo ke memang tudung? hahahaha

    ReplyDelete
  5. Aaa..why so oshem blog kak izyan.Grm tngk..Anyway,kesian Ersalina kan?? Hurmm

    ReplyDelete
  6. Kk izyan, lawa sangat blog ni! btw tu lagu apa eh?

    ReplyDelete
  7. @Nabila Medan : Hahhaha sweet kan? akhirnya diorang bersama gak. TYPO tak perasan ~.~

    @Muaz Adley : Ah kau ni, typo orang perasan pulop :P

    @alieya maisara : Hehhehe thanks. Aah kesian dia. Tapi dia dapat balik suami dia. haha

    @Aina Diana : Thanks. Erm Maafkan aku -Last minute

    ReplyDelete
  8. Mesti kau ingt pasai tudung masa tulis entry... kan kan kannnn hhhahahaha xD

    ReplyDelete
  9. @LoveDessert, HateWaste : mana ada, aku memang typo lah. hahahha

    ReplyDelete