Tempahan siap!


Tumblr_mgnb7igfra1r60zhwo1_500_large_large

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum semua

Hye-hye-hye. Alhamdulillah rezeki bertambah-tambah. Save duit untuk topap. Tapi kan sebenarnya, 5 ringgit tahan 3 hari je. Izyan pun pelik, padahal text je, tiba-tiba tengok credit tinggal 2 ringgit lebih. Sememangnya Maxis suka makan credit orang, suruh topap tapi.......... k sabar-sabar. Haha.

Bawah ni, contoh mereka yang tempah daripada Izyan. Maaf kalau tidak memuaskan hati awak-awak semua. Dan terima kasih sudi tempah daripada Izyan. Lain kali tempah lah lagi okay? :-)


RM 3


RM5


Full edit : RM15 (Header, footer, button contact, twitter, cursor)
Boleh blogwalking ke blog Wani http://bilawanibercerita.blogspot.com/


Full edit : RM10 (Header, corak belakang body, navi)
Boleh blogwalking ke blog Liyana http://liyanapunyastory.blogspot.com/

Amacam? Okay ke K.O? Hehehhee comment lah sekali :3

9 comments:

  1. Wah wah wah..comel btul..pndai kak izyan buat..grm tngk

    ReplyDelete
  2. semua cool . lepas ni boleh tak tolong buat code untuk komen ni , susah lah nak komen :)

    ReplyDelete
  3. cun beb . wahhh .. kagumnye kat org yg pndai edit blog neh . huhu . :D

    ReplyDelete
  4. @Nabila Medan : Terima kasih :D
    @Fatin Hazwani : Hehehhe thanks :-)
    @Aien : takda lah pandai mana, hehe thanks :)
    @Dae Hyun : dah delete dah. hehe btw thanks tau!
    @FA : Takdelah pandai sangat kita ni. hehe terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. @Nur Nabilah Zahari hehe terima kasih!

    ReplyDelete
  6. hee salam cumel belog yaa . jeles ni , kalau rajin join la segmen nil mana tahu dpt topup free dr blogger femes tu , dan nil boleh jenjalan belog cumel ni selaluu . !
    http://www.nilfieyna.my/2013/01/segcon-top-komentar-blogwalking-setia.html

    ReplyDelete