Tempahan blog Hidayah Adam

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.


Bila dah stop berblogging sekejap dulu, ramai yang tanya "still ambik tempahan tak?" and time tu memang mood nak berblogging langsung tak hadoooo. Bukak blog pun dah jarang apatah lagi nak edit blog. And inspirasi untuk blogging tu tetiba muncul balik kahkahkah! Sbb cuti sekolah kan taktahu nak watpe, so izyan terima jelah tempahan blog form Hidayah Adam.




Template : Blogskin
Edit : Full template + sidebar
Price : based on design yang awak nak.
(tapi selalunya tak lebih RM10. Paling mahal pun RM10)

So guys, pergi lah klik dan follow laju-laju blog Idaa tau! Dia buat blog baru. Kalau ada yang nak tempah blog, boleh lah tempah sekarang.

Boleh contact atau cari izyan kat sini : Facebook // Twitter // Email : izyannzrh8@gmail.com


4 comments:

  1. Heyyy , dah lama x singgah , saya nak ckp yang sekarang ni baru nak mula berblogging balik . haha

    ReplyDelete
  2. hye nak jmput awak singgah blog saya pulakk. cuci mata tngok kain sngkt.. ahahahah thanks kalau sudii http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

    ReplyDelete
  3. hi, saya datang singgah sini sambil follow awak :)

    ReplyDelete