Download The Conjuring 2013 & Epic 2013

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.



Firstly, Izyan nak mintak maaf dekat kawan-kawan bloggers semua. Maaf kalau ada terkasar bahasa, terlajak kata, terguris hati, tercuri idea, mohon maaf beribu ribu ampun maaf. Dan selamat hari raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin! Takda gambar raya pun, dah biasa family Izyan ni kalau beraya takda nak tangkap tangkap gambar macam family lain. Sedih kan? T___T

Dah raya ke-4 baru nak update blog, maklum lah baru balik malam tadi huhuhuhu.

Eh dah, sekarang ni kita nak cerita lain. Tutup cerita pasal raya. Haaaaa sekarang ni tengah hot cerita The Conjuring kan? Cerita ni keluar Julay 19. *agaknya lah lupa pulak tarikhnya bila* tapi baru sekarang lah dengar cerita tu. Hok alohhh takyah bazir duit pi tengok kat wayang, sekarang ni zaman IT download je dari internet, bukak je google haaa semua informasi ada. Nak cerita apa? type sajalah *tapi kena hati-hati jugak, kadang ada virus*.

Tapi Izyan selalu download dekat aXXo Movies Official. Dekat situ senang je nak cari, tapi kadang-kadang citer yang kita nak download tu ada yang ada, ada yang takda. Kalau ada tu kira nasib lah. Kalau takda tu jangan nangis beli je cd senang hahahahahha tak mahal pun murah je. Meh Izyan ajar step by step.

1. Awak MESTI ada uTorrent dulu, kalau takda memang takboleh download.
kalau takda kena download dulu uTorrent nya. Search kat google.

2. Lepastu bukak lah link aXXo Movies Official. [KLIK SINI]

3. Pilih lah cerita yang korang nak. Boleh search dekat kotak search.

Dah? Ok lepastu ikut dalam gambar bawah ni.

Pilih magnet link bukan download ye kawan-kawan.

Dah lepas tekan Magnet Link tu, akan keluar new window mcm dalam gambar atas tu kan? tekan Launc Application macam dalam anak panah tu tau.

Nanti akan keluar dekat uTorrent korang macam dalam gambar atas ni.

Dah siap! So tunggu jelah download nya ye. Kalau line korang laju, so laju lah download nya. Kena sabar menunggu. Tips! Kalau tengah download, nak cepat siap downloadnya, korang jangan lah offkan laptop/computer. bila dah siap baru off. Sebab nanti kalau offkan, automatic download nya stop. Tapi bila korang on kan balik, nanti dia automatic sambung semula. cuma lambat sikit lah nak siap. Selamat mencuba :)

Download subtitle nanti entry akan datang.....


8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. torrent stable ke torrent beta?

    ReplyDelete
  4. Nak share entry ni boleh tak Yan ? Nanti Athirah kredit :)

    ReplyDelete
  5. Hai, Izyan ! Kita ada tag awak dalam Mini Mustache Segmen By Hidayah. Harap maklum :)

    http://athirahkhider.blogspot.com/2013/10/mini-mustache-segmen-by-hidayah.html

    ReplyDelete
  6. Hai.. Jom join Giveaway! Sdg mencari 34 pemenang dan 50 peserta. ^^
    http://ana-myhusna-life.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-anamyhusna.html

    ReplyDelete
  7. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...Hye tuan blog...jom join Giveaway Cik Akie...banyak hadiah menarik tau! Setiap peserta pasti akan dapat hadiah...in sha Allah... http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/12/happy-new-year-giveaway-by-tasha-cik.html

    ReplyDelete